NL / EN / US

PROCESSEN

Amsterdam Industrial Design bv is gespecialiseerd in processen. Wij zijn in staat om de behoeften binnen uw bedrijf aan documentatie in beeld te brengen. Deze behoefte kan het spectrum bestrijken van ontwerp, fabricage, assemblage, testen, in bedrijfstelling, onderhoud, reparatie en troubleshooting tot en met feedback.

Voorbeeld 1: Wij ontwierpen voor een fabrikant van pijpenleggers een gebruikershandleiding die niet alleen alle bovenstaande begrippen omvatte, maar ook de documentatie voor FATís en Offshore-Testing. Hiermee kon het aantal arbeidsuren van service engineers op locatie sterk worden gereduceerd .

Voorbeeld 2: Voor een fabrikant van industriŽle liften maakten wij een gebruikershandleiding die modulair is opgebouwd, puttend uit verschillende databases. Het aantal handleidingen kon hierdoor sterk gereduceerd worden, evenals de vertaalkosten.

Voorbeeld 3: Voor een fabrikant van offshore hardware ontwikkelden wij trainingen voor zeer gecompliceerde revolutionaire producten. Door deze trainingen konden de eindgebruikers of klanten deze machines vaak al zelfstandig bedienen, zonder dat de fabrikant er aan te pas hoefde te komen.

Voorbeeld 4: Het uitvoeren van ATEX-analyses in een vroeg stadium van het ontwerpprocess voorkwam dat een fabrikant zijn hele productie van powerunits moest terugnemen en herontwerpen. Het simpelweg weglaten van een toch eigenlijk al overbodige accumulator was de oplossing.